Sigma Beauty Lip Base

Sigma Beauty Lip Base ($12.00/8.5g) Αγοράστε το ΕΔΩ

Για -10% έκπτωση σε ολόκληρο το site της Sigma, πληκτρολογήστε τον κωδικό ➸ MISSTHALIA

Το Lip Base της Sigma στην απόχρωση Indulgent είναι ένα πανέμορφο ροζ-μώβ χρωματάκι το οποίο είναι ένα διαφορετικό κραγιόν από τα συνηθισμένα καθώς έρχεται σε ξύλινη μορφή. Λόγω της λεπτής του άκρης σας δίνει μεγάλη ακρίβεια στο σχηματισμό των χειλιών σας, τόσο που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο μολύβι χειλιών.

Η Sigma αναφέρει στο site της ότι μπορεί να φορεθεί από μόνο του σαν ένα μεγάλης διάρκειας προϊόν ή κάτω από κάποιο άλλο προϊόν σαν βάση, και ισχύει! Είναι μία αρκετά matte σύσταση χωρίς να ξεραίνει τα χείλη αλλά δίνει μία μακράς διάρκειας εφαρμογή.

Διήρκησε πολλές ώρες στα χείλη μου, πρέπει να ήταν 9 πάνω-κάτω αλλά με το φαγητό δεν τα πήγε και πολύ καλά καθώς χρειάστηκε να το ξανά συμπληρώσω. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή όλα άρχισαν να πέρνουν την κατιούσα. Ένιωθα κομματάκια στα χείλη μου, δεν ξέρω αν ήταν του φαγητού ή του κραγιόν χαχαχα, και άρχισε να με ενοχλεί η αίσθηση του πάνω στα χείλη μου. Εαν πρέπει να προσθέσετε λίγο χρώμα τότε σίγουρα θα σας πρότεινα να το αφαιρέσετε εξ ολοκλήρου και ύστερα να κάνετε καινούρια εφαρμογή.

Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι είναι μία καλή και σχετικά φθηνή επιλογή για εσάς που ψάχνετε κάτι με καλή διάρκεια αλλά δεν σας αρέσει η σύσταση των υγρών matte κραγιόν. Κάτι τελευταίο είναι πως είναι πολύ βολικό για την τσάντα σας και τα ταξίδια καθώς είναι πολύ ελαφρύ και λεπτό προϊόν.

Δεν περιέχει: Parabens, Sulfates, Phthalates, Triclosan, GMO, Mineral Oil, Formaldehyde, Carmine, Aluminum, Talc, Mica, Gluten, Palm Oil, Casein.

** Το προϊόν αυτό μου στάλθηκε δωρεάν για κριτική. Η άποψη για το προϊόν παραμένει δικιά μου.


Για -10% έκπτωση σε ολόκληρο το site της Sigma, πληκτρολογήστε τον κωδικό ➸ MISSTHALIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *