Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light ( 48.60 € ) Αγοράστε το ΕΔΩ

Το Contour Kit της Anastasia ήταν το πρώτο του είδους του, έγινε γνωστό μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα παγκοσμίως και έκτοτε πολλές εταιρίες προσπάθησαν να αντιγράψουν αυτή την ιδέα. Η συγκεκριμένη είναι μία αρκετά καλή παλέτα και αυτό που μ’αρέσει περισσότερο είναι ότι όλες οι πούδρες έχουν πολύ ωραία σύσταση χωρίς να σε δυσκολεύουν στην εφαρμογή και στο σβήσιμο τους.

Πολλές από τις κριτικές που παρακολούθησα αναφέρουν ότι η κάτω σειρά με τα μπρόνζερ είναι πολύ “πουδρένια” αλλά με βρίσκουν αντίθετη. Πιστεύω ότι η επάνω σειρά αφήνει σε κάθε άγγιγμα με το πινέλο υπολλείματα πούδρας. Παρ’όλα αυτά δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα κι ούτε το θεωρώ πολύ σημαντικό. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως δεν είναι μία παλέτα για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αλλά πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα σε μεσαίες επιδερμίδες.

Το κύριο θετικό στην παλέτα αυτής της εταιρίας είναι πως μπορείτε να βρείτε μεμονωμένα περισσότερα χρώματα, ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας kit. Επιπλέον, είναι μία μαγνητική παλέτα που κρατάει πολύ καλά τα προϊόντα και πολύ δυνατή, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας φύγουν από τη συσκευασία. Μπορείτε και να αφαιρέσετε μεμονωμένα τις αποχρώσεις που σας ενδιαφέρουν και τις βάλετε π.χ. σε μία μικρότερη Z Palette (εαν διαθέτε μία) και να πάρετε σε κάποιο ταξίδι τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Πάντως, είναι αρκετά μικρή, βολική και πολύ εύκολη στην μετακίνηση.

Τέλος, εαν ασχολείστε επαγγελματικά με το μακιγιάζ μπορείτε να φτάξετε τις δικές σας παλέτες καθώς επίσης να ξανά αγοράσετε κάποια απόχρωση που πιθανόν σας έχει τελειώσει. Το κακό είναι πως τα Sephora Ελλάδας δεν διαθέτουν τις μεμονωμένες αποχρώσεις. Η γνώμη μου για τις αποχρώσεις της δικιάς μου παλέτας είναι η εξής:

Η πρώτη απόχρωση ονομάζεται Vanilla και είναι μία ανοιχτή ρόζ πούδρα. Το χρώμα της επιδερμίδας μου, για όσες δεν το γνωρίζουνε, τον περισσότερο καιρό είναι πολύ πολύ ανοιχτό (εκτός από το καλοκαίρι που παίρνω κι εγώ λίγο χρωματάκι :P) και μπορώ να πω ότι μου ταιριάζει η συγκεκριμένη απόχρωση και την χρησιμοποιώ. Η αλήθεια βέβαια είναι πως μερικές φορές νιώθω ότι είναι εμφανής η διαφορά του ρόζ οπότε έχω μία σχέση αγάπης-μίσους θα έλεγα.

Η δεύτερη και πασίγνωστη απόχρωση ονομάζεται Banana και ενώ όλοι υποστηρίζουν πως είναι μία πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση του κίτρινου εγώ θα διαφωνίσω και θα πω πως είναι μία μεσαία απόχρωση του κίτρινου. Εαν είδατε ήδη τις φωτογραφίες μου με τις αποχρώσεις θα διαπιστώσατε πως κάνει τεράστια αντίθεση με το ανοιχτό μου δέρμα. Θεωρώ πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με την συγκεκριμένη απόχρωση διότι εαν έχετε έντονους κύκλους και δεν έχουν διορθωθεί σωστά προηγουμένως, είτε με κάποιο concealer ή με κάποιο corrector, τότε θα σας τους τονίσει, θα γκριζάρει την περιοχή και θα έχει άσχημο αποτέλεσμα. Παρ’όλα αυτά, δείχνει υπέροχο στις μελαχρινές κοπέλες και δίνει ένα ωραίο φως, που νομίζω αυτός είναι και ο σκοπός της συγκεκριμένης απόχρωσης.

Η τρίτη απόχρωση ονομάζεται Sand και είναι ένα πανέμορφο highlighter για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, είναι ελαφρώς shimmery αλλά κυρίως δίνει μία πολύ ωραία λάμψη χωρίς να περιέχει glitter. Είναι μία πραγματικά πολύ όμορφη απόχρωση αλλά νιώθω πως κάθε φορά πρέπει να βάλω πολύ ποσότητα προκειμένου να φανεί.

Η πρώτη απόχρωση στο κάτω μέρος της παλέτας ονομάζεται Java και είναι ένα καφέ μπρόνζερ με ελαφρώς κόκκινους υποτόνους, ιδανικό για τις μεσαίες επιδερμίδες. Καθόλου ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και δεν θα το πρότεινα με τίποτα.

Η δεύτερη απόχρωση στο κάτω μέρος της παλέτας ονομάζεται Fawn και είναι μία καφέ πούδρα με ψυχρούς υποτόνους. Η συγκεκριμένη είναι η πιο ψυχρή απόχρωση από τις τρεις, πράγμα που την κάνει ιδανική για κοψίματα στις ανοιχτόχρωμες προς μεσαίες επιδερμίδες. Προσεκτικά και με πολύ ελαφρύ χέρι μπορεί να φορεθεί το συγκεκριμένο χρώμα και από τις πολύ ανοιχτόχρωμες. Προσοχή όμως γιατί στις μεσαίες επιδερμίδες είναι πολύ εύκολο να γκριζάρει της περιοζή. Δεν θα έλεγα οτι είναι ένα μπρόνζερ ή ότι θα σας δώσει ζεστασιά στο πρόσωπο γι’αυτό και πρέπει να είστε πιο “συντηρητικές” όταν την χρησιμοποιείτε.

Η τελευταία απόχρωση ονομάζεται Havana και είναι ένα καθαρό μπρόνζερ με πολύ θερμούς υποτόνους, τέλειο για τις μεσαίες προς σκούρες επιδερμίδες. Εαν ανήκετε σ’αυτή την κατηγορία επιδερμίδας θα σας πρότεινα να παραλείψετε τις προηγούμενες δύο αποχρώσεις και να πάτε κατευθείαν σ’αυτήν. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν είναι ένα χρώμα το οποίο μπορεί να υποστηρίξει ένα ανοιχτόχρωμο δέρμα καθώς θα φανεί αμέσως πορτοκαλί.


Βρείτε το Contour Kit ΕΔΩ (Sephora Ελλάδας)

Για -10% έκπτωση σε ολόκληρο το site της Sigma, πληκτρολογήστε τον κωδικό ➸ MISSTHALIA

 Για έκπτωση σε ολόκληρο το site του iHerb, πληκτρολογήστε τον κωδικό ➸ TVM383

✿ B E A T Y   B A Y . com

✿ M A K E U P   G E E K . com

 K A T   V O N   D . com

 L A U R A   G E L L E R . com

 B H   C O S M E T I C S . com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *